Evet arkadaşlar umarım beğenirsiniz bu düşüncemi
Hemen geçiyorum konuya.
Diyelimki kuledesiniz ve +Lı Şeytan Hatırası Düşürebilmek İçin Şeytan Şamanı Kesmeniz gerekiyor. Veya Ork Dişi düşmesi için Siyah Ork kesmeniz gerekiyor, (bunun gibi item düşüren yaratıklar) ama seri olmak istiyorsunuz. Ve Sadece o canavarı öldürmek istiyorsunuz. Canavar Seçme Modu bu durumlar için var, aşağıda resimle göstereceğim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Esc'ye basdığımızda gelen bu ekrana "Canavar Seçme" butonu koyucaz. ve Buna tıkadık.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hemen altta Canavar seçmek için lütfen istedğinz canavarın üstüne tıklayın die bir yazı gelicek.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yaratığımızın üstüne tıklıyoruz. Tıklarken belirgin olsun diye mouse ile üstüne gelinen yaratığın ismi siyah çıkıyor.
(Ben Kral Akrep'i seçtim bunu yapmak için.)
Ve asıl yardımcımız olacak yer geliyor! Haritamız şöyle renkleniyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Haritadan, rengi siyah olan canavarların Kral Akrep olduğunu anlayabiliyoruz. Ve Canavar Seçme Modumuzun Açık OLup Olmadığını Belirtmek İçin Hemen Altında Seçilen Canavar yazıcak. Eğer Canavar Seçme modumuzu iptal etmek istiyorsak. Açtığımız yerden tıklayıcaz ve kapanıcak.
Evet arkadaşlar bence bu hepimizin işine yarayabilir sizler ne düşünüyorsunuz?