[MOD]Emre-28 Modaratör
Zodyak : Mesaj Sayısı : 29 Puan : 66 Rep : 12 Doğum Tarihi : 01/04/50 Kayıt tarihi : 08/11/10 Yaş : 1874 Nerden : Nereye İş/Hobiler : PVP USTALIĞI Lakap : PVP USTASI
Cüzdan Para: 1 Altın: 1
| Konu: Server Fileni Oluştur Gellllll Ptsi Kas. 08, 2010 10:20 pm | |
| mek İstediğim bir server filesi editlediniz fln npc ws. koydunuz ws.ws. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu nasıl tar.gz gibi sıkıstırıp olusturacagım cewap bende [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ilk önce werdiğim kodu putty/virtual pc ye yazın
Kod: tar cvzf benimserverfilesim.tar.gz /usr/oyun dosyasi ismi oyun dosyası ismi yerine rain game ws. sizin hansiyse onu yazıyoruz we enterlıyoruz o dosyaları sıkıstırıyor (10-15dk sürebilir)
o sıkıstıra koysun siz filezilladan
Kod: /var/db/mysql dizininden söylediğim klasörleri indirin
Kod: account common hotbackup player metin2_runup bu klasörleri indirince masaüstünde bir klasör acın benim serverfilesimws. onun içine mysql yazın we o dosyaları atın
bu arada siz bunları yaparken sıkıstırma islemi tamamlanır b.ihtimal tamamlanmamıssa bekleyin tamamlanmıssa yine filezilladan
Kod: /root yani ilk sw ye filezilladan baglandıgımızda karsımıza cıkan yere giriyoruz orda
Kod: benimserverfilesim.tar.gz indiriyoruz we masaüstünde olusturdugumuz benimserverfilesim klasörüne atıyoruz( siz klasör ismini kafanıza göre takılın) we uploadlayın
------------Server Files Yükleme----------- benimserverfilesim.tar.gz yi /usr nin içine uploadlayın we
putty ye
Kod: cd /usr
tar zxvf benimserverfilesim.tar.gz yazıyoruz o dosyaları cıkarır filezilladan Kod: /var/db nin içine mysl klasörünün içindekileri atıyoruz we reboot bitti..!
---------Peki Ben Virtual Pc ile acılsın istiyorum------------
o zaman sunucuyu aldıgınız yere söyleyin vhd dosyasını size wersin o kadar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yada sizin serverınız virtual pc ile calisiyorsa .vhd dosyasını alın we uploadlayın o dosya sadece virtualpc ile calistirilabilir ..!
| |
|